Styrketrening/aerobic på Sturlahuset


Mandager gjennom vintersesongen er det felles styrketrening på Sturlahuset i regi av Skigruppa. Instruktør er Karin Bomann Larsen og fokus er på kjernemuskulatur for ski og løping. Pris kr. 150,- for hele vintersesongen dekker instruktør og noe utstyr.

Treningen starter kl. 18:00.


Løpetrening


Det er på sommeren man blir god til å gå på ski :)

Vi organiserer løpetreningen sammen med en egen løpegruppe for løpere fra Drammen og omegn som trener mot 5km, 10km, halvmaraton, helmaraton, ultraløp, eller bare for treningens og sosialiseringens skyld. Vi har faste felles intervalløkter på tirsdager og torsdager gjennom hele året, samt felles langturer på søndager.

Løpsopplegget varierer gjennom året, men på sommeren foretrekker vi Hamborgstrømskogen og Finnemarka. Oppmøtetid og sted annonseres på Facebook i forkant av hver trening.

Treningene er åpne for alle, uansett alder og form. Det er helt gratis og innebærer ingen forpliktelser. Det hender rett som det er at vi har det gøy også :)


TeknikktreningVi har regelmessige teknikktreninger på Konnerud fra snøforholdene tilllater det og fram mot Birken. Tore og Kenneth Syvertsen er skigruppas teknikktrenere og gir kyndig en-til-en veiledning på skiteknikk. Oppmøte er ved Klubbhuset på skistadion på Konnerud, tirsdager kl. 19.30. Nærmere beskjed om oppstart kommer på nettside og på epost. Gi gjerne beskjed på epost til alf.emil.lovgren@gmail.com hvis du er interessert i å være med, eller har spørsmål knyttet til denne treningen.


Barneskigruppe


Karsten Rønning leder langrennsgruppen for barn i IF Sturla, med utgangspunkt i 2008-barn. Bakgrunnen er et ønske om å bygge opp et lokalt treningsmiljø i Underlia-traktene. Barneskigruppa trener sammen med Drammen Ski.

Sesongen starter med barmarkstrening med utgangspunkt i Stiboltkrysset. Treningshverdagen består av varierte aktiviter; lek, stafetter og ”tekniske” øvelser med fokus på å utvikle balanse, hurtighet, spenst, styrke og utholdenhet – fundamental basis for alle aktiviteter.

Skiøktene fokuserer på teknikk, både innenfor klassisk og skøyting.

Ta kontakt med Karsten på epost: karsten.roenning@gmail.com dersom du har spørsmål om barneskigruppa.