Løpetrening


Det er på sommeren man blir god til å gå på ski :)

Vi organiserer løpetreningen sammen med en egen løpegruppe for løpere fra Drammen og omegn som trener mot 5km, 10km, halvmaraton, helmaraton, ultraløp, eller bare for treningens og sosialiseringens skyld. Vi har faste felles intervalløkter på tirsdager og torsdager gjennom hele året, samt felles langturer på søndager.

Løpsopplegget varierer gjennom året, men på sommeren foretrekker vi Hamborgstrømskogen og Finnemarka. Oppmøtetid og sted annonseres på Facebook i forkant av hver trening.

Treningene er åpne for alle, uansett alder og form. Det er helt gratis og innebærer ingen forpliktelser. Det hender rett som det er at vi har det gøy også :)


Styrketrening/aerobic på Sturlahuset


Mandager gjennom vintersesongen er det felles styrketrening på Sturlahuset i regi av Skigruppa. Instruktør er Karin Bomann Larsen og fokus er på kjernemuskulatur for ski og løping. Pris kr. 150,- for hele vintersesongen dekker instruktør og noe utstyr.

Treningen starter kl. 18:00.


Har du lyst til å prøve langrenn?

2.-4. KLASSINGER INVITERES TIL SKITRENING TORSDAGER FRA UKE 41

Drammen Ski starter opp med skitrening torsdag 13. oktober på Spiralen. Skitreningene vil være hver torsdag fra 18.00 til 19.00 med oppmøte  øvre p-plass. Nå på høsten starter vi med barmarkstrening. Alt du trenger er joggesko og tøy som du kan trene ute i. Når snøen kommer, vil treningene foregå på ski.
Vi har fokus på lek, allsidighet og skiglede, og det kreves ingen forkunnskaper for
å delta.

Skitreningene er for barn fra 2.-4 trinn, og barna deles inn i grupper etter alder.


DRAMMEN SKI
Drammen Ski er et klubbsamarbeid mellom skigruppene i DBK, Sturla og Drammen Strong. Vi er en aktiv skigruppe for barn og unge på Bragernessiden av elven. Noen av oss deltar i renn, andre er bare med for å ha det gøy på ski. Vi trener for det meste i lysløypene innenfor Spiralen. I perioder med lite snø benytter vi oss i tillegg av Konnerud skistadion og områdene rundt Eiksetra v/Martinsløkka i Lier.

VIKTIGE DATOER KOMMENDE SESONG
 Aktivitetsdag på DBK-hytta søndag 23. oktober
 Skidag på DBK-hytta i mars 2023
(sesongavslutning)

Løpende informasjon om våre treninger og all annen info publiseres på Facebook;
https://www.facebook.com/groups/125567890982906 (lukket gruppe  be om å bli medlem). For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt meMarianne Teigen (trener for 2013-kullet) på tlf. 913 02 114. På Facebook-siden til Drammen Ski legger vi ut informasjon om treningene. Fra hovedsiden er det linker til egne sider for hver av treningsgruppene.

Håper vi ses på skitrening!