Styrketrening/aerobic på Sturlahuset


Mandager gjennom vintersesongen er det felles styrketrening på Sturlahuset i regi av Skigruppa. Instruktør er Karin Bomann Larsen og fokus er på kjernemuskulatur for ski og løping. Første trening vinteren 2017/18 er mandag 11. desember. Pris kr. 150,- for hele sesongen dekker instruktør og noe utstyr.

Treningen starter kl. 18:00.

TeknikktreningVi har regelmessige teknikktreninger på Konnerud fra snøforholdene tilllater det og fram mot Birken. Tore og Kenneth Syvertsen er skigruppas teknikktrenere og gir kyndig en-til-en veiledning på skiteknikk. Oppmøte er ved Klubbhuset på skistadion på Konnerud, tirsdager kl. 19.30. Nærmere beskjed om oppstart kommer på nettside og på epost. Gi gjerne beskjed på epost til alf.emil.lovgren@gmail.com hvis du er interessert i å være med, eller har spørsmål knyttet til denne treningen.

Barneskigruppe


Karsten Rønning leder langrennsgruppen for barn i IF Sturla, med utgangspunkt i 2008-barn. Bakgrunnen er et ønske om å bygge opp et lokalt treningsmiljø i Underlia-traktene. Barneskigruppa trener sammen med Drammen Ski og alle treningstidspunkter for 2017/18-sesongen er gitt i tabellen.

Sesongen starter med barmarkstrening med utgangspunkt i Stiboltkrysset. Treningshverdagen består av varierte aktiviter; lek, stafetter og ”tekniske” øvelser med fokus på å utvikle balanse, hurtighet, spenst, styrke og utholdenhet – fundamental basis for alle aktiviteter.

Skiøktene fokuserer på teknikk, både innenfor klassisk og skøyting.

Ta kontakt med Karsten på epost: karsten.roenning@gmail.com dersom du har spørsmål om barneskigruppa.
Levert av IdrettenOnline